zorg klein
UWassistent partner puurzorg

Zorg

Zorg op maat

Heeft u, uw partner of een familielid zorg nodig? Uw assistent biedt in samenwerking met PuurZorg zorgverlening aan die aan uw wensen voldoet. Onze partner PuurZorg is gespecialiseerd in het bieden van zorg op maat. Wij staan voor u klaar, zowel voor de kortere als langere termijn.

Wij werken met gediplomeerde zzp’ers met ruime ervaring in de zorg, die dag en nacht inzetbaar zijn. Wij streven ernaar om kleine, vaste zorgteams in te zetten, zodat we garant staan voor continuïteit van de zorg. Wij bieden zorg vanaf drie aaneengesloten uren tot aan 24-uurszorg.

PuurZorg is gespecialiseerd in meerdere zorgdisciplines, zoals ouderenzorg, het verzorgen van herstellenden en het verzorgen en begeleiden van dementerenden.

Deze dienst wordt verzorgd door PuurZorg.


  Persoonlijk

  Maatwerk

  Lokaal


Terug naar diensten

  Interesse in zorg op maat?

  Maak een vrijblijvende afspraak met uw persoonlijke assistent. Hij / zij komt graag vrijblijvend langst om meer informatie te geven over de dienst zorg.

  Onze voordelen

    Maatwerk
    Persoonlijke service
    Gescreende dienstverleners
    Breed dienstenaanbod
  Email: info@senioren-assistent.nl
  Telefoon: 085-2013072

Klantbeoordelingen

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Erg snel geholpen

Door Anita van der Kooi heb ik binnen 1 week een zeer ervaren huishoudelijke hulp ontvangen. Wat ook erg prettig is dat Anita bij ons thuis kwam om naar onze specifieke wensen voor een huishoudelijke hulp te luisteren. Hierdoor hebben wij nu echt een hulp die bij ons past.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Waardt

 

 

UWassistent Klantbeoordeling links   Fijn maatje

Doordat ik nu een gezelschapsmaatje heb, kan ik weer boodschappen en andere activiteiten ondernemen. Mijn gezelschapsmaatje ondersteunt me heel erg goed. Ik ben heel erg blij met haar en ook met Anita. Zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd.   UWassistent Klantbeoordeling rechts


Mevrouw Van der aard
© 2013-2018 Senioren-assistent.nl is onderdeel van UWassistent B.V. Alle rechten voorbehouden. | Privacy