Veelgestelde vragen

Hoe werkt Senioren-assistent?

U vult het formulier Vrijblijvende afspraak in. Uw lokale assistent neemt dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak met u te maken. U kan dan tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis uw wensen bespreken. U kunt ook direct de dienst aanvragen. waar u interesse in heeft.

Wat is een vrijblijvende afspraak?

Een vrijblijvende afspraak kunt u zien als een eerste kennismaking met Senioren-assistent. De lokale assistent bij u in de buurt neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. U kunt tijdens deze kennismaking al uw vragen stellen en informeren naar onze diensten, zonder dat u iets hoeft te betalen. U hoeft ook geen diensten van ons af te nemen. Vrijblijvend betekent bij Senioren-assistent dat u kosteloos en zonder verplichtingen met ons kan kennismaken.

Welke diensten biedt Senioren-assistent aan?

Senioren-assistent ondersteunt u graag bij het inrichten van uw woon- en leefomgeving naar uw wensen, zodat u prettig kunt wonen en leven. Dit kan bijvoorbeeld door het huishouden te organiseren en te zorgen dat u zich onderweg en thuis veilig voelt. Senioren-assistent maakt het u graag gemakkelijk door het regelen van bijvoorbeeld huishoudelijk hulp, tuinhulp, of begeleiding naar een afspraak. Meer informatie vindt u op de pagina Diensten.

Wat betaal ik voor een dienst?

Senioren-assistent is gespecialiseerd in dienstverlening op maat tegen gunstige tarieven. Wij werken met diverse lokale en landelijke partners samen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.
U vindt het overzicht met de tarieven op de tarievenpagina. In het overzicht vindt u het uurtarief per dienst. Wij hanteren geen inschrijf- en bemiddelingskosten. U betaalt alleen het uurtarief zoals in het overzicht staat weergegeven.

Staat uw vraag er niet bij?

© 2013-2018 Senioren-assistent.nl is onderdeel van UWassistent B.V. Alle rechten voorbehouden. | Privacy