Sociaal ondernemen

Senioren-assistent heeft een maatschappelijke missie. De laatste jaren trekt de overheid zich steeds verder terug. Zo wordt er al jaren flink bezuinigd op de uitgaven aan senioren, terwijl deze doelgroep steeds groter wordt. Per 1 januari 2015 worden de bezuinigingen groter dan ooit en gaat de gehele ouderenzorg op de schop. De gedachtegang van de overheid is om senioren langer thuis te laten wonen en alleen diegene te helpen die er geen financiële middelen voor hebben.

Hier komt Senioren-assistent om de hoek kijken. De oprichters van Senioren-assistent, Bas Tolenaar en Joost Damen, zien de overheidsbezuiniging niet erg positief in voor de levenskwaliteit van de senioren. Het is in principe een erg fijne gedachte om senioren langer thuis te laten wonen, ze hoeven dan niet hun vertrouwde omgeving te verlaten. Alleen dient dit langer thuis wonen wél op een juiste manier te gebeuren. Het is in onze visie namelijk erg tegenstrijdig om ouderen langer thuis te laten wonen, zonder verdere ondersteuning te bieden. Het mag niet zo zijn dat ouderen zo maar aan hun lot worden overgelaten nu vele thuiszorgorganisaties moeten inkrimpen en geen plek meer hebben voor senioren.

Om de ouderen toch te kunnen ondersteunen hebben wij Senioren-assistent opgericht. Senioren die geen ondersteuning meer krijgen via de overheid kunnen bij Senioren-assistent terecht. In heel Nederland hebben wij onze persoonlijke assistenten zitten en zij bieden de persoonlijke zorg waar senioren, mantelzorgers en de kinderen van senioren behoefte aan hebben. De persoonlijke assistent komt altijd eerst bij u thuis langs om kennis te maken. Wij houden het graag persoonlijk.

Een overzicht van een aantal van onze diensten:

  Huishoudelijke hulp

  Wandelen / Gezelschap

  Zorg

  Boodschappenservice

  Maaltijden aan huis

  Vervoer

  Administratie

  Tuinman

  Klusservice

  Schilder

Voor ons gehele aanbod bekijk de pagina diensten

Naast ondersteunende diensten aan te bieden aan senioren, zetten wij ons in om werklozen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Dit zijn onder andere onze persoonlijke assistenten of dienstverleners die via onze partners werkzaam zijn. Op dit moment hebben wij samen met het UWV een pilot lopen in West-Brabant.

Persoonlijk assistent Liesbeth Pauw: "Sinds 2012 zat ik met een WW-uitkering thuis en met mijn 57-jaar wist ik dat het moeilijk ging worden om werk te vinden. Ik ben erg blij dat Senioren-assistent mij de kans heeft gegeven om weer aan de slag te gaan en het is erg fijn en dankbaar werk."

Senioren-assistent is niet afhankelijk van giften of subsidies.

Wilt u samen met ons sociaal ondernemen? Of heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op.

Contact Senioren-assistent

Heeft u vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Onze voordelen

  Maatwerk
  Persoonlijke service
  Gescreende dienstverleners
  Breed dienstenaanbod
Email: info@senioren-assistent.nl
Telefoon: 085-2013072
© 2013-2018 Senioren-assistent.nl is onderdeel van UWassistent B.V. Alle rechten voorbehouden. | Privacy